Skip to main content

Parkering


Parkering ved Frivilligcenter Herning (via Dalgas Allé)

Gratis parkering på modsatte side af Dalgas Allé (Dalgas Allé Parkering) og på Markedspladsen.

Parkeringskort/dagskort:
Brugerne af centrets lokaler kan på dagen tage et dagskort og placere det i bilens forrude. Udfyldes med dato (HUSK ÅRSTAL) og tidspunkt. Se oversigten herover eller på Frivilligcentrets opslagstavler for parkering på de p-pladser, der gælder for dagkort (pt. markeret med hvide skilte – betalingsparkering har sorte skilte). Dagskortet er gyldigt i 6 timer.

Handicap-parkering/1-times parkering:
På parkeringspladsen findes 2 handicappladser (jf. oversigten via linket i højre hjørne). På 1-times parkering lige udenfor indgangen er der etableret en hadicap-p-plads. Dog med nogle helt særlige regler: i tidsrummet kl. 8.00 – 17.00 er det tilladt at holde på denne plads i max. 3 timer med gyldigt handicap-skilt i forruden og korrekt indstillet p-skive.

I tidsrummet kl. 17.00 – 8.00 fungerer denne p-plads som de andre 1-times-pladser, og her har et evt. handicapskilt ingen betydning. I dette tidsrum er det tilladt at holde på denne og de andre 1-times parkering i max. 1 time med korrekt indstillet p-skive

Vi henviser til, at det til en hver tid er parkeringsfirmaet APCOAs parkeringsskilte, der informerer om de gældende regler.

Kontakt Frivilligcenter Herning

© 2024 Frivilligcenter Herning